Junior Augusti 2017



KAKDEGSTRYFFLAR

Att provsmaka deg är ju ofta bland det godaste som finns. Något som är ännu godare? Hemmagjorda praliner av just kakdeg – det är temat för den här månadens Bakboxen Junior. Perfekta att spara på och frysa in och ta fram när du suktar efter något riktigt gott.

Artiklar

CHOKLADSNURR-SKED

När man ska doppa bakverk i varm, smält choklad är det lätt att bränna sig. Men med det här verktyget blir det mycket lättare. Doppa på!

BALLONGVISP

Röra fluffiga smetar är ballongvispar bra på. Här har du din alldeles egna.




Råvaror och ingredienser

Strösocker - 1/2 dl

Farinsocker - 3/4 dl

Vetemjöl - 3 dl

Chokladknappar - 1 1/2 dl

Mjölkchoklad - 200 g, Marabou

Strössel Jordgubbskulor- 1 burk, Dr Oetker

Strössel - 1 burk, Dr Oetker



Är du nyfiken på nästa Bakbox?

Följ oss på Instagram och Facebook för att alltid få den senaste informationen.

Eller beställ Bakboxen så får du själv vara en av de som får baka! Beställ Bakboxen Junior här!