Junior Maj 2017



KAKKALAS

Våren är här och vi tycker att det ska firas med ett riktigt härligt och festligt bakverk. Det är dags att baka CAKE POPS, det är goda små bakverksbollar som sätts på pinnar. Med en riktigt smaskig deg som doppas i supergod choklad och sedan dekoreras med kokos eller massvis med strössel så är ni redo att fira in våren. Att sedan äta bakverken från pinnar blir ju dessutom både roligare och festligare. Lycka till!

Artiklar

TRÄSLEVAR

Ett par träslevar är ett måste för alla bagare. Med hjälp av dessa slevar kommer du röra ihop smeten till dina kolasnittar på nolltid!

KAKBURK + KLISTERMÄRKEN

Självklart ska dina kakor förvaras i en fin burk. Extra fin blir den med klistermärket som du själv väljer bland de tre olika som vi skickar med. OBS! Tänk på att locket ej tål maskindisk när klistermärket sitter på.


Råvaror och ingredienser

Strösocker - 1 3/4 dl

Vetemjöl - 6 3/4 dl

Bakpulver - 2 tsk

Vaniljsocker - 1 msk

Ljus sirap - 1 msk

Kakao - 4 msk

Ljusa chokladknappar - 125 g

Karamelliserad mjölk - 1 burk, Törsleff

Strössel - 1 frp, Borgeby Kryddgård



Är du nyfiken på nästa Bakbox?

Följ oss på Instagram och Facebook för att alltid få den senaste informationen.

Eller beställ Bakboxen så får du själv vara en av de som får baka! Beställ Bakboxen här!