Februari 2017



Cake & pops

Välkommen till en riktig smakfest i vårens tecken. Morotskaka i ny modern tappning med extra allt. Sandra Boart ”En nypa socker” har skapat en ljuvlig morotskolatårta med limefrosting, dulce de leche-kola och kanderade pekannötter, perfekt för alla fikastunder. Dessutom räcker smeten till morotskaka på pinne – fantastiska sötsaker – cake pops!

Artiklar

CAKEPOPTÅNG

Forma perfekta cakepops snabbt, enkelt och utan kladd. Med denna tång blir dina kreationer lika stora och kan även användas till allt annat som kan rullas.

CAKEPOPSPINNAR

Med de här pinnarna är dina bakverk redo att bli cake pops! Ett trevligt sätt att äta bakverk på.



Råvaror och ingredienser

Muscovadosocker ljust – 400 g Dansukker

Kanel – 17 g Santa Maria

Kardemumma – 17 g Santa Maria

Kondenserad mjölk – 1 burk Törsleff

Vit choklad - 400 gram Odense

Råsocker – 500 g Dansukker

Mandelmjöl – 75 g

Pekannötter - 100 g

Riven kokos – 75 g



Är du nyfiken på nästa Bakbox?

Följ oss på Instagram och Facebook för att alltid få den senaste informationen.

Eller beställ Bakboxen så får du själv vara en av de som får baka! Beställ Bakboxen här!