Efter en mörk och lång vinter är det dags att vakna till liv. Dags att baka något förtrollande gott med inspiration från skogens skafferi. Månadens Bakbox tar med oss till riket med nypon, vallmo, kola och skrädmjöl. Förföriska bullar och knapriga drömmar. Välkommen till skogs, välkommen till Erik Dahlins Bakbox och välkommen till en trollbunden fika inspirerad av de Värmländska skogarna.
Med en gedigen brödpensel ger du dina bullar en perfekt yta. Pensla på!
Låt din bulldeg jäsa under en riktigt unik duk, vår egna Bakboxen-bakduk.
Dela degen smidigt med den här degskrapan. Att arbeta fram bullar med hjälp av detta redskap blir ett rent nöje.
Nyponsoppa - 1 frp - Ekströms
Vallmofrön – 1 frp – Santa Maria
Nyponmjöl - 1 frp - WellAware
Blomströssel – 1/2 dl - ADD:WISE
Hjorthornssalt – 1 frp – Santa Maria
Skrädmjöl – 3 dl - Stöpafors Kvarn
Rörsocker - 0.5 dl
Flytande glykos - 0.7 dl
Följ oss på Instagram och Facebook för att alltid få den senaste informationen.
Eller beställ Bakboxen så får du själv vara en av de som får baka! Beställ Bakboxen här!